Temafester

Her kan du se stemningsbilleder fra nogle af vores mange temafester. Det er muligt at mikse og matche så vi rammer lige netop dine ønsker for dekorationer, rekvisitter mv. Vi har over 80 temaer på lager og har vi ikke lige det du søger, så skaffer vi det! 

Kan du ikke lige finde billeder på de/det tema, du ønsker, så kontakt os - så sender vi billeder til dig. 

Mexicansk

Brasiliansk samba

Oktoberfest

H.C. Andersen

1001 nat

Western

 

 

Caribisk

 

 

Al Capone

 

 

Asiatisk

Jul

 

Hvid du vil se en anden slags eksempler på, hvordan vi kan skrue jeres temafest sammen, så se mere her

 

Og husk at alt hvad du ser her er kun et lille udsnit af, hvad vi kan levere. Ring eller skriv til os - så leverer vi et brag af en fest til dig. Her kan du også se et lille klip fra tidligere fester - så ved du, hvad du har at glæde dig til. 

Man går aldrig galt i byen med en mexi-fest. Det er et af vores allermest populære temaer. 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Eksotiske himmelstrøg og fristende rytmer. Brasiliansk samba er indbegrebet af en fest.

 

 

 

 

 

 

 

 

En ægte tysk oktoberfest er nærmest en garanti for en fantastisk aften. Der er masser af øl og skøn løssluppen stemning i lækre alpeomgivelser og med de letgenkendelige blå-hvide dekorationer i fokus.  

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Velkommen til H.C. Andersens fantastiske eventyrsunivers. 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Med 1001 nat er der masser af østens mystik og henkastet luksus. Der er palmer, ægte tæpper på gulvene, bløde puder, vandpiber, smukke skulpturer og meget meget mere. 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Med Western er der støv, pistoler, masser af whisky, lækre damer og seje fyre. Med dette tema bliver du bragt tilbage til tiden, hvor intet var umuligt og alt var tilladt. Western er et af vores mest populære temaer og i løbet af de sidste 20 år har der været over 150.000 gæster igennem vores western-tema. 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Caribisk tema er sol og sommer. Farverige drinks, strand, sand, palmer, calypsohatte og papegøjer. Og nu - i forbindelse med det kommende OL i Rio - kan I også kombinere den klassiske caribien med OL og samba stemning.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Al Capone temaer er velegnet for jer der er vilde med mafiosostemning, skydevåben, dejlige damer og hårdkogte herrer og i det hele taget en stemning af gamle dage.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Med asiatisk tema er der masser af stemning fra den anden side af kloden. Vi har mange forskellige effekter der skaber en skøn asiatisk stemning og vi kan tilpasse det til lige netop jeres ønsker og behov.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Vi har noget af det smukkeste julepynt du kan tænke dig. Hvert år får vi nye lækre ting og vi har altid svært ved at vælge, hvilke ting vi vil bruge. For det hele er fantastisk. Se her nogle af dette års nyheder. Der er både pynt til kantiner, julefrokoster, private julefester, juletræsfester i firmaer for medarbejdernes børn og familie og meget meget mere...