Juletemaer

Vores Lystræer i Sankt Matthæus Kirke

Vi har noget af det smukkeste julepynt du kan tænke dig. Hvert år får vi nye lækre ting og vi har altid svært ved at vælge, hvilke ting vi vil bruge. For det hele er fantastisk. Vi har både pynt til kantiner og lokaler, julefrokoster og private julefester.

Vores mest populære juletemaer:

  • Winter Wonderland *NYHED 2018
  • Jul på landet
  • White Christmas
  • Amerikansk julefest
  • Hjertejul
  • Stjernejul

Har I nogle andre øsnker, så ring til os. Vi skal nok sørge for at Jeres ønsker gå i opfyldelse.

 


 

Lej et flot juletræ og det smukkeste julepynt

I 2014 lancerede vi vores juletræsservice primært henvendt til firmaer - Christmas Design, hvor vi leverer, pynter, afhenter og bortskaffer juletræet efter jul og fjerner hver en grannål. 

Lad os levere jeres juletræ og slip for at spilde tid på besværligheder  som fældning, transport, køb og opsætning af pynt og lys, træpleje samt efterfølgende bortskaffelse. Du vælger den periode, hvor du ønsker dit træ skal leveres og afhentes.

Vælg lige det design der passer til dig blandt vores 6 forskellige juletræer. Du kan læse mere om og se billeder fra de forskellige oppyntninger på Christmas Designs hjemmeside her.

 

 

 


 

Juletræsfester

Julen bringer et velsignet budskab til alle. Og med julen følger en god gammeldags juletræsfest. Vi har gode erfaringer med at arrangere juletræsfester for virksomheder, der gerne vil give deres ansatte og de ansattes børn, en dejlig oplevelse i den søde tid.

Vi kommer med et flot juletræ, som vi leverer og pynter på stedet, så i kan følge udviklingen fra grøn gran til farverig juledekoration. Desuden kan vi dekorere i området og lave aftale med selveste julemanden. Vi kan arrangere ponyridning og bygge en kaningård til stor glæde for voksne og børn. 

Kontakt os for en skræddersyet løsning og I vil få en juletræsfest, som medarbejderne taler om hele det næste år. 

 

 


 

Lej den smukkeste julepynt og pynt selv

Vores julekollektion Christmas Design er en verden af den mest fantastiske og fortryllende julepynt, du kan forestille dig. Lej smukt julepynt, designet og produceret i Skandinavien og få et unikt juletræ. Se vores julepynt på Christmas Designs egen hjemmeside her.