Festministeriet blev etableret i 1993 af Niels Olsen, som i dag driver virksomheden. Det hele startede hjemme i Niels’ kælder og spisestue under navnet La Selva. Niels og hans makker Morten ville gerne være selvstændige i noget, hvor de kunne bruge deres kreativitet på. De fik en kassekredit på 5000 kroner og rensede tæpper, malede og arbejdede som tjenere, så de kunne købe ting ind for firmaet. I starten dekorerede de messestande og pyntede vinduer op for virksomheder. En dag, hvor de serverede til en cowboyfest, kunne de se at udsmykningen haltede og de kunne, i det hele taget, lave cowboyfesten meget bedre. Så gik de i gang med ideen. De havde en tønde, noget drivtømmer og så indkøbt de nogle gamle rifler på et loppemarked i Bella Center. De fik en veninde til at tage et billede ned i deres baggård. De gik så ud på Comwell Borupgaard, SAS Scandinavia, SAS Falkoner og SAS Royal og spurgte om de kunne være interesserede. Det var de. Så gik de hjem og designede 4 temaer: Western, Al Capone, Caribisk og MASH. De kaldt sig for festministre og firmaet blev så Festministeriet. Sidenhen blev temafester Festministeriet speciale med over 80 temaer. Gennem de mange år blev der leveret over 5000 fester og events til forskellige virksomheder og private i Danmark, Sverige og Tyskland, og Festministeriet har i dag et kæmpe lager på 600 kvadratmeter proppet med pynt.Niels Olsen

Festminister og ejer

Niels Olsen

Niels har i mere end 25 år beskæftiget sig på fuld tid med temafester, totalarrangementer, store events, konferencer, catering, udsmykning mv. for en lang række virksomheder og organisationer. Han er ekspert i temaer, dekorationer og kreative løsninger. Han står også for udarbejdelse af tilbud, afvikling af opgaver, samt salg.

E-mail: niels@festministeriet.dk 

Tlf.: 26 19 10 81

Martin Madsen

Dekoratør og idéminister

Martin

Martin sidder aldrig stille, når han ikke er "ude at feste" i embeds medfør, har han altid gang i 10-15 andre projekter. Martin er vores udekørende festminister, utrolig vellidt af kunderne og yderst serviceminded.

Jan Rasmussen

Dekoratør og lagerminister

Jan

Jan har været vores lagerminister gennem de sidste 6 år. Han har et oprydningsgen udover det sædvanlige. Det er også nødvendigt med vores tusindvis af effekter.