Her kan du se stemningsbilleder fra nogle af vores mange temafester. Og husk at alt hvad du ser her er kun et lille udsnit af, hvad vi kan levere. Det er muligt at mikse og matche så vi rammer lige netop dine ønsker for dekorationer, rekvisitter mv. Vi har over 80 temaer på lager, men har vi ikke lige det du søger, så skaffer vi det!

Ring eller skriv til os - så leverer vi et brag af en fest til dig. 


 

Maskerade - Ã…rets Mest Ekstravagante Fest

Maskeradetemaet er fantastisk smukt, ekstraordinært, superelegant og mystiskt. Vi pynter op med flotteste blomsterportaler, kæmpe vaser med strudsfjer, masker på fod og meget mere. Skal du holde nytårsfest, så er Maskeradefest det rigtige valg!

Western

Med Western er der støv, pistoler, masser af whisky, lækre damer og seje fyre. Med dette tema bliver du bragt tilbage til tiden, hvor intet var umuligt og alt var tilladt. Western er et af vores mest populære temaer og i løbet af de sidste 25 år har der været over 150.000 gæster igennem vores western-tema. 

 


 

Caribisk

Caribisk tema er sol og sommer. Farverige drinks, strand, sand, palmer, calypsohatte og papegøjer. I kan også kombinere den klassiske caribien med samba stemning.

 


 

Al Capone

Al Capone temaer er velegnet for jer der er vilde med mafiosostemning, skydevåben, dejlige damer og hårdkogte herrer og i det hele taget en stemning af gamle dage.

 


 

Brasiliansk Samba

Eksotiske himmelstrøg og fristende rytmer. Brasiliansk samba er indbegrebet af en fest.

 


 

Studio 54

Vi har benskabt Steve Rubells drøm: at holde den bedste fest verden nogen sinde havde set – og få den til at vare for evigt. ''Fifty Four'' er masser af fest, farver, drinks og sjove oplevelser – kort og godt en nat i overhalingsbanen som ikke skal stoppe. Oplev Studio 54 næste gang du holder fest.

 


 

Oktoberfest

En ægte tysk oktoberfest er nærmest en garanti for en fantastisk aften. Der er masser af øl og skøn løssluppen stemning i lækre alpeomgivelser og med de letgenkendelige blå-hvide dekorationer i fokus.  

 


 

Las Vegas

Velkommen til Las Vegas, byen der aldrig sover. Her kan I få styret jeres spilleglæde ved kasinobordene og danse til den bedste partymusik. Glæd dig til en fest med masser af guld og glimmer.

 


 

1001 Nats Eventyr

1001 nats eventyr er kameler, sandstenstavler, palmer, sarkofager, smukke tæpper, vandpiber, statuer og meget mere. Kom ind i det ''rigtige beduintelt'' og oplev den eventyrlige stemning fra østen.

 


 

Tyrolerfest

Hvad enten det er sommer eller vinter, så er Tyrol stedet hvor man jodler, mens man drikker øl.

 


 

Spansk grisefest

Masser af Spansk taverna stemning, tapas og rødvin. Op på gulvet og sving benene til rytmerne, for nu skal der danses.

Asiatisk

Med asiatisk tema er der masser af stemning fra den anden side af kloden. Vi har mange forskellige effekter der skaber en skøn asiatisk stemning og vi kan tilpasse det til lige netop jeres ønsker og behov.